Veled is előfordult már, hogy tanácstalanul álltál a drogéria vagy a gyógyszertár vitaminokat és táplálékkiegészítőket felsorakoztató polcai előtt az összetevőket böngészve? Mert azt ugye tudjuk, hogy kellene valamit szednünk: egy kis multivitamin az általános egészségért, kollagén, hogy megőrizzük a feszességünket, az sem lenne baj, ha valami a bőrünket is szépítené… A kínálat bőséges, minden termék valami szuper dolgot ígér, de mit lehet ebből elhinni? Melyikre van szükségünk? Egyáltalán tényleg szükségünk van ezekre?

Kezdjük az elején: az, hogy sokáig egészségesek, fiatalosak maradjunk kívül-belül, összetett feladat. Fontos a jó bőrápolás, hiszen segít késleltetni az öregedés látható jeleit. Hangsúlyos a testmozgás, ugye, nem kell részleteznem, hogy a mozgáshiány milyen betegségekhez vezethet?  Kerüljük a stresszt – ami persze lehetetlen, szóval inkább próbáljuk meg jól kezelni. Ennek az alapja pedig az, hogy meglegyen a belső békénk, harmóniában legyünk önmagunkkal. És elérkeztünk a negyedik fontos összetevőhöz, ez pedig a táplálkozás.

Azt gondolom, mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy étkezéssel nem tudjuk bevinni a szükséges vitamin és ásványi anyag mennyiséget. Még akkor sem, ha tökéletesen étkeznénk. Márpedig legyünk őszinték magunkhoz, ritkán vannak olyan napok, amikor minden étkezés úgy sikerül, ahogy azt igazán szeretnénk… Szóval visszatérve a vitaminok és táplálékkiegészítők kérdéskörére, a válaszom határozottan igen, szükségünk van ezekre. Képzeljétek, az emberek 90%-a szenved valamilyen tápanyaghiányban! Már csak az a kérdés, hogy melyik az ideális termék. Korábban én is olvasgattam a leírásokat, összetevőket, kérdezgettem a patikust, hogy melyik lenne a legjobb számomra. Majd rendszerint az történt, hogy kicsit bizonytalanul, de 5-6 csomag termékkel tértem haza. Azt gondoltam, így mindent megteszek az egészségemért.

Közel 3 hónapja azonban találtam valamit, amit mindenképp meg szeretnék veled osztani. Egy olyan terméket – vagyis termékcsaládot, ami miatt nem kell többé gondolkodnom azon, hogy melyik dobozt emeljem le a polcról. Az Image Skincare alapítói ugyanis létrehozták a HUSH & HUSH termékcsaládot, amivel engem teljesen meggyőztek. Miért?

  • Mert ezek a vitaminok klinikailag tiszta vitaminok – nem tartalmaznak töltőanyagot, szintetikus anyagot, adalékanyagot, mesterséges ízesítőt vagy színezéket.
  • Megoldás orientál termékek – olyan szabadalmazott összetevőkből állnak, amelyek az öregedéshez kapcsolódó problémákat célozzák.
  • Minden termék tudományosan megalapozott, klinikai adatokon nyugszik.
  • A 4 termék 135 klinikailag bizonyítottan hatásos összetevőt tartalmaz.

Igen, 4 termékről van szó, amelyek együtt alkalmazva komplex hatással bírnak, de önmagukban is megállják a helyüket:

  • Egy szuperzöldeket, szupergyümölcsöket, szuperételeket tartalmazó vegán fehérjeporról.
  • Egy 4 az 1-ben fiatalító kapszuláról.
  • Egy táplálékkiegészítőről, ami csodát tesz a hajjal és a fejbőrrel.
  • És egy olyan termékről, ami nyugtat, ellazít, relaxál és segít jól aludni.

Hamarosan érkezem a részletekkel egyesével is a termékekről. Ha viszont úgy érzed, azonnal tudni szeretnéd a részleteket, keress bátran, szívesen elmondom.

miskolcikozmetikus.hu © 2023. All Rights Reserved.  Adatvédelmi nyilatkozat