Bemutatkozás

Ismerd meg

Bistei Barbara Skinfit

14 éves koromban, első kozmetikai látogatásom alkalmával fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék majd ebben a szakmában elhelyezkedni. Így gimnázium után el is kezdtem ezt a szakiskolát. Ezután úgy éreztem, hogy szeretnék tovább tanulni, mindenképpen olyan irányban, hogy az kapcsolódjon a már megszerzett szakmához. Mivel mindig is nagy hangsúlyt fektettem az egészséges életmódra, így dietetikus diplomát szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán. A kozmetikát folytatván egy londoni traininggel kezdve elindultam a luxushajók spa-, wellness világába. Különböző testkezelésekkel,masszázsokkal, professzionális luxus kezelésekkel ismerkedhettem meg. Útjaim során nemcsak, mint kozmetikus, testkezelő,de később mint spa manager irányíthattam a Wellness részleg 23 fős csapatát, kozmetikusoktól, masszőrökig, orvosokig. Végeztünk fogfehérítéseket, akupunktúrát, illetve esztétikai beavatkozásokat ( botox, feltöltések, hámlasztások, microdermabrázió stb.), mely szintén egy új érdeklődést váltott ki belőlem, hogy itthon is keressem ezeket a fejlett kezeléseket.

Hazatérve láttam, hogy Budapesten hasonló kezelések már bőven elérhetőek, ám Miskolcon nagyon korlátozott a lehetőség azoknak a kedves vendégeknek, akik erre kíváncsiak. Így álmodtam meg, hogy szülővárosomban Miskolcon hozok létre egy olyan helyet, ahol minőségi anyagokkal, nyugodt körülmények közt, szépülhetnek a vendégek, akiknek fontos, hogy mivel táplálják testüket, arcukat és lelküket.

Szalonomat a minőség jegyében álmodtam meg, melyet szakmai hozzáértésem és az orvosi hatékonyságú professzionális alapanyagok használata biztosít. Az egészség, az esztétika és a szépségipar iránti rendíthetetlen elkötelezettségemnek köszönhetően kozmetikai képesítésem megszerzése után dietetikusként szereztem főiskolai diplomát, hogy a külső szépségápolást kiegészíthessem a belülről fakadó szépség rejtelmeivel. Az exkluzív arc- és testkezelések világa többéves külföldi tartózkodásom és ott elfoglalt pozícióim során ejtett rabul. Szeretném minden kedves vendégemnek a szép és egészséges bőr élményét adni, hogy együtt természetesen, tartósan őrizhessük meg szépségüket. A folyamatos továbbképzés elengedhetetlen számomra, hogy megfeleljek vendégeim valamint saját magam igényeinek. Kiemelt feladatomnak tekintem, hogy a bőregészség egyensúlyának megbillenése következtében kihívásokkal küzdő vendégeknek hatékony megoldással segítsek elérni a ragyogó bőr érzését. A klasszikus kozmetikai szolgáltatásokon túl (szemöldök- és szempillafestés, arctisztítás, szőrtelenítés) szionális, azonnal látható tartós megoldásokat is biztosítok.

Szeretném minden kedves vendégemnek a szép és egészséges bőr élményét adni, hogy együtt természetesen, tartósan őrizhessük meg szépségüket. A folyamatos továbbképzés elengedhetetlen számomra, hogy megfeleljek vendégeim valamint saját magam igényeinek. Kiemelt feladatomnak tekintem, hogy bőregészség egyensúlyának megbillenése következtében kihívásokkal küzdő vendégeknek hatékony megoldással segítsek elérni a ragyogó bőr érzését.

Mindannyian, nap mint nap sokat teszünk azért, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból, s a lehető legszebbek, legfiatalosabbak maradjunk. A genetikánk, a környezeti tényezők, a napfény és a minket körülvevő stressz faktorok mind óriási szerepet játszanak a sejtöregedés folyamatában.

Szerencsére, a szépségipar és orvos-esztétikai kezelések fejlődésével a leghatékonyabb kezelések sora érhető el kozmetikámban. Személyre szabott kémiai hámlasztások, mikrotűs, dermaroller kezelések, tisztító és méregtelenítő kezeléssorozatok valamint a legújabb HIFU technológia( fókuszált ultrahangos arclifting) várják vendégeimet.

Kezeléseimet az IMAGE termékekkel végzem. Az Image Skincare olyan tapasztalatokra építő klinikai bőrápolási vállalat, mely professzionális termékeket és megoldásokat nyújt. A szépségipar leginnovatívabb bőrápolási márkája, az Image, folyamatosan a legújabb öregedés gátló, egyensúlyt biztosító, hidratáló és ragyogást hozó technológiák segítségével támogatja a világot abban, hogy „ később öregedjen”.

Az Image skincare termékeket nemzetközi szinten elismert vegyészek fejlesztik és alkotják, szoros együttműködésben egy orvosi panellel. Az Images Skincare termékeket az USA-ban gyártják és napjaink piacán felülmúlhatatlan minőségük. Filozófiánk értelmében kiváló alapanyagokat használunk, biztonságos, parabénmentes termékeket gyártunk, hogy kivételes eredményeket érhessünk el.

Skinfit Videó Blog

Tarts velem és ismerd meg különleges világomat!

Tartsd magad fitten kívül, belül ...

Folyamatosan jelentkező videóimban olyan tippeket, trükköket ismerhetsz meg az egészséges bőrről, melyet bármikor alkalmazhatsz magadon, vagy, ha fokozni szeretnéd a jótékony hatást, ne habozz, jelentkezz be még ma 🙂

miskolcikozmetikus.hu © 2024. All Rights Reserved.  Adatvédelmi nyilatkozat