A szépségipar leginnovatívabb márkája, az IMAGE Skincare folyamatosan biztosítja a legújabb öregedésgátló, egyensúlyt biztosító, hidratáló és ragyogást hozó technológiákat, hogy valóra váltsa küldetését: a világ “később öregedjen”, azaz Age Later®.

Az IMAGE Skincare valóban gondoskodik a bőrről. Mindegyikről, minden típusról, minden nap. Ezért dolgozunk azon, hogy hatékony, könnyen használható termékeket fejlesszünk, melyek harcolnak a bőr öregedése és a durva környezeti hatások ellen. Az IMAGE termékeket bőrápolási szakemberek a világ számos helyén használják.

Az egyetlen Peeling, mely az Ön saját bőréhez készül. 

Pont annyira egyedülálló, mint Ön. Senki más, csak Ön.

Kezeléseimet az IMAGE  termékekkel végzem. Az Image Skincare olyan tapasztalatokra építő klinikai bőrápolási vállalat, mely professzionális termékeket és megoldásokat nyújt. A szépségipar leginnovatívabb bőrápolási márkája, az Image, folyamatosan a legújabb öregedés gátló, egyensúlyt biztosító, hidratáló és ragyogást hozó technológiák segítségével támogatja a világot abban, hogy „ később öregedjen”.

ORMEDIC BIO ARCKEZELÉS – bio hatóanyagok, orvosi erősséggel 

Ez a bio összetevőket orvosi hatékonysággal kombináló innovatív arckezelés helyreállítja a bőr egyensúlyát. Még a legérzékenyebb bőrre is hihetetlen hatást gyakorol. A hatékony bio illóolajok, növényi kivonatok és orvosi erősségű peptidek maximális regenerációt nyújtanak a fáradt, élettelen, fénytelen bőrnek.

SIGNATURE LIFT ARCKEZELÉS – a C-vitamin specialista 

Vezető, eredményorientált kezelés, gyümölcsenzimeket kombinál, hogy meggyorsítsa a sejtszintű megújulást. Még a legtapasztaltabb klienseket is lenyűgözik az eredmények. Tisztító, frissítő, vitaminokkal teli kezelés, amely feszesít, fényt és ragyogást ad, táplál és hidratál.

LIGHTENING LIFT 

Megoldás az egyenetlen bőrtónusra. A mega-világosító kezelés egyensúlyt teremt a bőr megjelenésében. Kíméletesen kombinálja a tejsavat, a kojiksavat, és a leginnovatívabb növényi fehérítőket a foltmentes bőrért.

WRINKLE LIFT

Ez az ultra felületmegújító glikolsavas és retinolos kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a keringést, a bőr feszesebbé és egészségesebbé válik. Láthatóan csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. A nyári orgona őssejtek csökkentik a gyulladást és eltüntetik a fénykárosodás jeleit is.

ACNE LIFT 

Alfa- és béta-hidroxi sav koktél. Ez a biztonságos és egyedülálló felületmegújító kezelés kettős hatással bír. Miközben csökkenti és kezeli az akne minden típusát, a bőrt már egy kezeléssel megújítja és kisimítja. Orgona őssejtekkel vegyítve csökkenti az elváltozásokat, megszünteti a pattanások, aknék helyén megjelenő sötétebb elszíneződéseket.

BETA LIFT PEEL 

Tiszta béta-hidroxi-savas kezelés az erősebb aknés elváltozásokra. Ez a biztonságos, kivételes felületmegújító peeling nem csak javítja a bőr megjelenését és érzetét, de hatékonyan csökkenti az aknés elváltozásokat, antibakteriális és fertőtlenítő hatást gyakorol, valamint redukálja a bőr túlzott faggyútermelését. 24 órán belül láthatók az eredmények!

PERFECTION LIFT PEEL 

Három az egyben kezelés: előrehaladott idősödés, pigmentáció és akne kezelésére. Szalicilsavval, tejsavval és retinollal fejti ki hatását. C-vitamin, gyógyító peptidek és alma őssejtek támogatják a regenerációt.