Feszes, tömör, sima felületű, fiatalos arc. Egy eljárás, amivel a mélyebb ráncok és barázdák is eltűnnek – botox és műtéti beavatkozás nélkül!

A Sculptural Face Lifting (kozmetikai arcszobrászat, bukkális masszázs) holisztikus szemléletet követő szépségipari ágazat újdonsága, ami újra és újra bizonyítja: van út a természetes szépséghez. A kozmetikai ipart sajnos az utóbbi időkben az invazív beavatkozások, plasztikai műtétek, különféle töltőanyagok és botulinum-toxin származékok skálája kezdte uralni. Most megérkezett az az eljárás, ami ezt képes megváltoztatni. Mert természetes szépséget kizárólag természetes úton lehet elérni.

Magyarországon először és egyedüliként nálam elérhető az eljárás megalkotója, Yakov Gershkovich kozmetikai arcszobrász kezelése, vagyis az eredeti Sculptural Face Lifting®.

Mi is az a kozmetikai arcszobrászat?

Egy olyan különleges masszázstechnika, amely kockázatok és mellékhatások nélkül tünteti el az öregedés látható jeleit az arc-, nyak- és dekoltázs területén, de hatása az egész testre kiterjed. A testben zajló felépítő folyamatok képességét erősíti és gyorsítja fel úgy, hogy biztosítja a test, az arc és a lélek megújulása, megfiatalítását.

Ez, a világ legnagyobb sztárjai által alkalmazott eljárás fokozza a vér- és nyirokkeringést, a mikrocirkulációt a bőr alatti kötőszöveti zsírszövetekben, javítja a sejtek lélegzését, a szövetek tápanyagellátását és anyagcsere folyamatait.

Az eredmény?

Az arc:

– visszanyeri rugalmasságát, az izomtónus helyreáll.

– kisimul, visszaáll természetes formája, a bőr textúrája egyenletesebb lesz.

– megszabadul a blokkoktól, görcsöktől.

Nem mellesleg fokozza az anyagcsere folyamatokat is, a rendszeres kezelés „mellékhatásaként” pedig megszűnhet a krónikus fáradtság. Búcsút inthet a stressznek, idegességnek, blokkoknak, fáradtságnak.

A kezelés során két egymást kiegészítő terápiát alkalmazok:

Sculptural fázis: ebben a fázisban kívülről történik a szobrászat, az arc-, nyak- és dekoltázs átfogó vizsgálatával és kezelésével.
Intraorális fázis: ebben a fázisban ponttról pontra végighaladok a mimikai és rágóizmokon, ízületi kapcsolódásán, az izmok csonthoz kapcsolódó eredésein és tapadásain, megfelelő szekvenciát követve, melyeket csak külső, externális módon nem érhetünk el. Természetesen steril kesztyűben.

A kezelést egy, az arcbőr típusának megfelelő kényeztető maszkkal fejezem be, amely tökéletes lezárása ennek a testet és lelket is formába hozó egyedülálló masszázsnak.

Ez nem csak egy kezelés. Ez egy különleges eljárás a testi lelki egyensúly, és természetes fiatalosság jegyében.

Szeretne még többet megtudni a kozmetikai arcszobrászatról? Olvassa el az igazi Sculptural Face Lifting 10 legfontosabb tulajdonságát bemutató bejegyzésemet itt.