A GENOSYS SNOWCELL

A Genosys SnowCell kezelő rendszere nagy hatékonysággal kezeli a túlszaporodott festékanyagot a bőrben.

  • Gyors eredményt hoz – a cél a már meglévő pigmentek csökkentése, illetve az újabb pigmentek termelésének gátlása (akár 2 hét kezelés után is jól láthatóak az eredmények
  • Minden bőrtípusnak fantasztikus frissítője
  • Hatékonyan javítja a bőr tónusát, egészségét, regenerálódását
  • Minden évszakban használható
  • Rendkívül biztonságos

DERMAROLLER ÉS DERMAFIX

A mikrotűs kezelések a ráncok, pigmentfoltok, hegek, striák, és az idősödő bőr kezelésének hatékony módszere, mely a minimális felépülési időt a látható, hosszantartó hatással ötvözi. Az eljárás segítségével mikrocsatornának képezünk a bőrben, melyeken keresztül tápláló hatóanyagok, mint vitaminok, peptidek juttathatók a bőrbe, segitve a kollagén termelését a mélyebb rétegekben, és hatékonyabbá téve a kezelést. A csatornák rövid időn belül saját maguktól záródnak. Dermarollerezés során magas minőségű, több száz tűt tartalmazó rollerrel kezeljük a bőrt az arcon és testen. A kezeléseket igény szerint Dermarollerrel vagy Dermafix automata mikrotűs eszközzel végzem, melynek hatását a Genosys orvosi tisztaságú hatóanyagaival és hatóanyagkoktéljaival egészítem ki.

EYE CELL

Az Eye Cell olyan szemkörnyék kezelő rendszer, mely többféle szemkörnyéki problémát kezel. A legjobb eredményeket hozza a sötét karikák, szem alatti táskák, ráncok kezelésére, biztosítja a fiatalos, egészséges szemkörnyéket.