A Sculptural Face Lifting® egy olyan természetes megoldás az arc fiatalságának megőrzésére, amely hatékonyságában vetekszik a plasztikai beavatkozásokkal és töltőanyagos kezelésekkel. Emellett pedig számos olyan előnye van, ami pozitív hatással van szépségedre, kisugárzásodra, közérzetedre. A legnagyobb hírességek már ezzel a csodakezeléssel szépülnek, köztük például Meghan Markle. Az alábbiakban 10+1 dolgot osztok meg veled, amit mindenképp tudod kell az SFL®-arcszobrászatról.

  1. Arclifting műtét nélkül, természetesen

Minden sebészi beavatkozás, még a legpontosabban és leghozzáértőbben történő is egy műtét, amely kockázatokkal jár. A leggyakoribb arcműtétek is nemkívánatos szövődményekkel járhatnak: vérzés, hegesedés, vérömleny, feldagadás, fertőzésveszély vagy az altatás során bekövetkező kockázatok. És akkor az előnytelen végeredményről nem is beszéltünk, amelyet a páciens kénytelen elfogadni.  Előfordulhat az is, hogy valamely arcideg megsérül, átmeneti vagy tartós bénulást eredményezve. Az SFL®-arcszobrászattal a műtéti beavatkozásokkal vetekedő eredmény érhető el egy tökéletesen kivitelezett, relaxáló technikával, anélkül, hogy a bőr és a környező szövetek megsérülnének! Az eredmény pedig sohasem lesz természetellenes, hiszen a beavatkozás sem az.

  1. Fiatalodás, megújulás töltőanyagok, szúrások nélkül

Az SLF®-arcszobrászat lényege, hogy felszínre hozza a természetes, üde szépségünket.

Ugye, te sem szeretnél egy rosszul sikerült, valódi önmagadra alig emlékeztető klónt vagy egy szoborszerű, arckifejezés nélküli porcelánbabát viszont látni a tükörben az arcfiatalító kezelés után?

A kozmetikai arcszobrászat segítségével manuálisan, mélyen relaxáljuk és növeljük az arcizmok tónusát, szinte kisimítva az arcot, ám teljes kontrollt hagyva a páciensnek arckifejezései felett.

  1. Passzív arcfitnesz

Az SFL®- kezelés alatt a tökéletesen képzett terapeuta kezei között történik az arc edzése. Olyan, mintha „arc-edzőterembe” járnánk. Az eredmény? Az arcizmok szert tesznek a megfelelő izomtónusra, feszességre, és ellenállnak a gravitácó hatásának. Mindezt pedig egy kikapcsolódás, egy jól megérdemelt énidő alatt teszik.

  1. Anit-stressz hatás

Az SFL®-arcszobrászat technika segítségével pszicho-emocionális blokkok szabadulnak fel. Ez rendkívüli mértékben hozzájárul a hétköznapi stresszel és egyéb érzelmi blokkokkal való megbirkózáshoz, ami lássuk be, elkerülhetetlen.

A legújabb kutatások szerint, ha változik arckifejezésünk, a hangulatunk, kedvünk is változik. Az SFL®-kezelés megszabadít az arcizmok stagnálásától, befeszülésétől és az arc azonnali szabadságérzését eredményezi, amely egy lágyabb, boldogabb megjelenést biztosít. Ezzel együtt hangulatjavulást is eredményez. Mint tudjuk, ha mosolygunk a világra, a világ is visszamosolyog ránk!

  1. Az arcizmok mély relaxációja

A Sculptural Face Lifting kezelés alatt az arcizmok edzése történik úgy, akár a test egyéb izmainak edzése egy edzőteremben. A kemény munka után nagyon fontos, hogy az arc mimikai és rágóizmai pihenjenek. Ezért a kezelés során a képzett arcszobrász felváltva, tudományosan felépített sorrendben alkalmazza a megfelelő technikát, mozdulatokat a hosszantartó, garantált hatásért.

  1. Nyirokdrenázs és detox

Az SFL®-technika nemcsak az arcbőr szöveteinek anyagcseréjét fokozza, hanem az egész testre hatást gyakorol. Elősegíti a felesleges nyirokfolyadékok eltávolítását, a méreganyagok kiürítését. Nagyon fontos a megfelelő folyadékbevitel, hogy a szervezet helyreállító folyamatai könnyebben folyhassanak. Ennek eredményeképpen az új sejtek keletkezése felgyorsul, a bőr rugalmassága, megjelenése üde és ragyogó lesz. Mindemellett erősíti az immunrendszert is. Köztudott, hogy a szépség és az egészség kéz a kézben járnak – ez az eljárás mindkettőhöz hozzásegíti a pácienst!

  1. Terápiás hatás

Az SFL®-eljárásnak terápiás hatása is van a páciens arcizmainak és arcidegeinek állapotára. Az arcizmok stimulálásával fokozza a vér- és oxigénellátást, ezzel együtt arc tudatos használatát. Csökkenti a felépülési idejét olyan krónikus betegségeknek, mint a rhinitis és sinusitis, az enyhe oszteopatikus hatásával.

  1. Oszteopatikus hatás

A SFL®-kezelés érinti az arcizmok és csontok kapcsolódási helyét, az eredési és tapadási pontokat, és a varratokat is. Mindezzel befolyásolhatóak az arc-, nyak- és dekoltázs ráncosodásának folyamatai.

Az eljárás ajánlott arc- és kozmetikai, helyreállító műtétek után is.

A holisztikus szemlélet jegyében ezzel a módszerrel a keringési- és nyirokrendszer, az immunrendszer és idegrendszer együttes és egyidejű kezelése történik meg, mely elengedhetetlen a hosszú és minőségi élethez.

A SFL® nem csupán anti-aging. Az SFL® egy társ a természetes és minőségen alapuló szépségmegőrzésben, életminőségben.

  1. Bőrállapotra gyakorolt hatás

A vér- és oxigénellátás fokozásával, a szövetek jobb tápanyagellátása és a méreganyagok kiválasztása fokozódik, az SFL®-módszer javítja az izomtónust, az arcbőr ezáltal bársonyosabb, feszesebb lesz, a ráncok és öregedés jelei csökkennek. Az arcunk természetes módon, „belülről” ragyog!

  1. Az arc tartása

Terapeutád egy művész!

Az SFL®-kezelés alkalmával az arcszobrász terapeuta 3 szobrászati vonalat vizsgál meg körültekintően: az állkapocsvonalat, az orcák vonalát és a szemkörnyéket.

A kezelés célja, hogy egyensúlyba hozza és megformálja az arcot a fiatalos forma visszaállításához, akárcsak egy szobrász az agyagot.  Az izmokkal keretezett arcot megerősíti, tónusossá teszi, így érvényesül a természetes lifting hatás.

Az eredmény: boldog, egészséges, ragyogó Vendég, aki a valódi önmaga, nem pedig egy elérhetetlen és természetes állapotába már soha vissza nem állítható önmaga, ami már nem különbözteti meg a futószalagon gyártott, befecskendezett arcoktól.

+1 Magyarországon az első és egyetlen

Az eredeti Sculptural Face Lifting® megalkotójától és mesterétől, Yakov Gershkovich-tól tanultam első és egyetlen magyarként. Így ezt a különleges és valóban hatásos kezelést kizárólag nálam érhetitek el az országban!

 

A szépség ereje velünk van! A természetes szépség igenis elérhető!

miskolcikozmetikus.hu © 2024. All Rights Reserved.  Adatvédelmi nyilatkozat